De 5 kwaliteiten van elke Passenger Services Agent van Brussels Airlines

door
Joris
Leestijd 2 min.

Brussels Airlines is regelmatig op zoek naar Passenger Services Agents.  Zij verwelkomen reizigers op de luchthaven en zorgen voor de check-in en het inschepen. Ze zorgen ervoor dat de passagiers een persoonlijke service krijgen vanaf ze de luchthaven binnenstappen tot ze aan boord gaan..  Johan Vanackere, hoofd van de dienst, lijst de vijf belangrijkste kwaliteiten op van elke Passenger Services Agent.

  • Service-minded Onze passagiers zijn onze gasten en ze moeten zich ook te gast voelen bij ons. Onze slogan is niet voor niets “We go the extra smile”. We gaan altijd een stapje verder om onze klanten te helpen, en dit mét de glimlach…
  • Flexibel De agenten werken in een shiftsysteem, dat vraagt uiteraard om enige flexibiliteit. Daarenboven worden ze ook met heel uiteenlopende situaties geconfronteerd en moeten ze altijd op een gepaste manier kunnen reageren om de klant een zo goed mogelijke oplossing te bieden. Elk probleem van elke klant is belangrijk.
  • Open voor andere culturen In hun functie komen ze in aanraking met reizigers uit alle uithoeken van de wereld. Verschillende nationaliteiten en culturen komen samen op de luchthaven en dit vraagt inlevingsvermogen en het vermogen om zich aan te passen.
  • Zelfstandig Een luchtvaartmaatschappij heeft veel procedures, die helpen om in normale omstandigheden het werk vlot uit te voeren, maar op momenten van ernstige vertragingen of onregelmatigheden, blijven onze agenten te allen tijde kalm om onder tijdsdruk toch de beste beslissing te nemen.
  • Taalvaardig  Als Belgisch bedrijf zijn we fier op onze brede talenkennis.. Kennis van het Nederlands, Frans en Engels is de minimumvoorwaarde om bij Brussels Airlines te werken, maar veel van onze collega's hebben interesse in nog meer vreemde talen.
  • Herken je jezelf in al deze kwaliteiten en wil je je onderdompelen in de boeiende wereld van de luchtvaart,  surf dan naar www.brusselsairlines.com en kijk welke opportuniteiten we aanbieden om jouw carrière een vliegende start te laten nemen.