De leukste regenjassen om het regenweer te trotseren

De afgelopen weken is het weer ons nog niet echt gunstig geweest. Het ideale kledingstuk waarmee je dit weer trotseert is uiteraard de regenjas. Het lijkt op het eerste zicht een saai stuk en is vaak niet erg stijlvol, maar tegenwoordig vind je regenjassen die al beter passen bij je outfit. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Online redactie
Leestijd 1 min.

Regenjas met ceintuur

Wil je graag een ultrastijlvolle regenjas? Dan is deze ideaal voor jou. Door de ceintuur word je regenjas meteen wat modieuzer.

De pufferjacket

De zogenaamde pufferjacket kan ook perfect gebruikt worden tegen het slechte weer. De meningen over dit kledingstuk zijn wel verdeeld: sommigen vinden dat je lijkt op een Michelin-mannetje, terwijl anderen het een item vinden dat niet mag ontbreken in je kledingkast.

De flashy regenjas

Wil je graag een opvallender stuk? Dan is deze regenjas perfect voor jou. Het geeft je outfit dat tikkeltje extra en je wordt er automatisch vrolijker van.

De klassieke regenjas

Je kan uiteindelijk ook voor een klassiekere regenjas gaan, maar ook die kan je specialer maken door de jas in een leuk kleurtje te kopen.