De nieuwe opvallende tatoeage van Pommeline

Pommeline en Fabrizio weten ons weer te verbazen. Ze heeft nu het gezicht van hem laten tatoeëren op haar onderbeen. Zijn gezicht is bovendien versierd met veren en doet denken aan de hoofdtooi van een opperhoofd.
door
chloe.festraets
Leestijd 1 min.

Vrijdag gaan vier koppels weer de ultieme relatietest aan in een nieuw seizoen van ‘Temptation Island'. Goedele Liekens verdiept zich daarom op dinsdagavond tijdens ‘Temptation Takeoff' in het nieuwe seizoen en laat exclusieve beelden zien. Ze blikt ook terug met de meest beruchte deelnemers van de afgelopen reeksen.

‘Temptation Island'-koppel

Ex-verleidster Pommeline neemt mee plaats in de zetel en laat Goedele meteen haar nieuwste tatoeage zien. Als eerbetoon aan haar lief Fabrizio heeft ze zijn hoofd laten tatoeëren op haar onderbeen. Pommeline voelde zich minder goed over hun relatie na zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars', maar nu is het verloofde koppel sterker dan ooit.

Oude bekenden

Goedele ontvangt ook Lize, de Brusselse die twee jaar geleden voor de charmes van Ken viel. Ten slotte neemt Deborah, die vorig jaar bedrogen werd door haar vriend Tim, plaats op de sofa. Tim toont berouw en geeft toe dat hij in de fout was.

'Temptation Takeoff' is dinsdagavond te zien om 20u30 op VIJF.