De Squatty Potty maakt een wc-bezoek weer hip

We gaan allemaal dagelijks meermaals naar de wc en toch heerst er nog altijd een taboe over wat we daar doen. Maar uitvindingen zoals de Squatty Potty of de Tushy willen onze activiteiten in het kleinste kamertje weer hip maken.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Een bezoek aan het toilet is vooral een noodzaak en niet iets dat mensen associëren met iets modieus. Maar daar we willen de makers van de Squatty Potty en Tushy iets aan veranderen. Ze promoten hun producten met een heel grappig filmpje en een trendy website.

De Squatty Potty is een opstapje dat je onder je voeten moet zetten als je op de wc zit. Zo staan je knieën hoger en neem je een hurkende houding aan. Dat zou de meest natuurlijke en dus beste positie zijn om alles netjes uit je darmen te krijgen. Hoe het werkt en wat de link is met magische eenhoorns, wordt uitgelegd in bovenstaand filmpje.

Geen papier, maar water

De Tushy is niet iets dat je tijdens het persen gebruikt, maar daarna. Het stelt je in staat om een gewone wc om te vormen naar een bidet. Het apparaat maak je achteraan de bril vast en spuit een straaltje water naar je poep. Zo kan je kraaknet en zonder zorgen je broek weer aandoen. Meer informatie vind je op hun website, die zo trendy is dat het Tushy de allures van een designobject geeft.