Deze grappige T-shirts zijn de perfecte outfit voor Valentijn

Winkelketen Stradivarius heeft samen met Tinder speciaal voor Valentijn T-shirts op de markt gebracht. Op de kledingstukken staan zinnen waarin fervente gebruikers van de datingapp zich zullen herkennen. 'You looked taller on Tinder', dat hebben we allemaal toch al wel eens gedacht?
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Binnen tien dagen is het weer Valentijn, dus duiken de speciale gadgets en kledingstukken rond 'het feest van de liefde' weer op. Zo is het deze keer de beurt aan Stradivarius. De winkelketen werkte samen met de datingapp Tinder om met enkele grappige ontwerpen op de proppen te komen. Het resultaat is een collectie van T-shirts met zinnen zoals 'I'm your right swipe' en 'You looked taller on Tinder'. Herkenbaar, toch?

Deel je grappigste anekdote over Valentijn en win

De speciale Valentijnsactie van Stradivarius gaat ook gepaard met een opvallende wedstrijd. Zo kan je dankzij de winkel kans maken op een citytrip naar Londen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is in een filmpje je grappigste anekdote rond Valentijn delen en dat posten op Instagram, met Stradivarius getagd in het bericht. De beste drie inzendingen krijgen een reis voor twee personen cadeau, inclusief een bezoek aan de flagshipstore van het merk in Oxford Street.

News

meer News