Deze hondjes zoeken nog een thuis

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit nog alleen.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Copperfield (refnr 12768)

Ik ben Copperfield , een veelbelovende TOP-hond !! Ik ben niet alleen mooi om te zien, maar ik heb bovendien een super karakter. Ik ben sociaal met mensen en andere honden, en speel graag met alles en iedereen. Tegelijk ben ik een grote, lieve knuffelbeer. Alleen op katten ben ik niet zo dol, en zij niet op mij. Intelligent en bereidwillig als ik ben, zal ik je nooit teleurstellen en je allerbeste kameraad worden.. Wie pikt mij er gauw uit?

Foto Shin

Geslacht: Mannelijk

Vacht: Kortharig

Ras: Kruising

Leeftijd: 3 jaar

Grootte: 46 centimeter

Gewicht: 15 kilogram

Chase (refnr 14612)

Hallo, ik ben Chase. Ik ben een schat van een pup, lief en sociaal, en erg aanhankelijk! Wel heb ik een consequente opvoeding nodig, want ik ben heel zelfzeker. Samen met mijn broertje Dandi ravotte ik de hele dag, maar Dandi is ondertussen geadopteerd en heeft al een fijne thuis in België. Wanneer is het mijn beurt?

Foto Shin

Geslacht: Mannelijk

Vacht: Kortharig

Ras: Kortharig

Leeftijd: 5 maanden

Grootte: 32 centimeter

Gewicht: 6 kilogram

Benetto (refnr 13413)

Ik ben Benetto, een mooie, grote Bodeguero (soort Spaanse fox). Ik ben lief met mensen, maar ben eerder van het actieve type: ik houd meer van wandelen dan van knuffelen. Met mij heb je een perfecte wandel-en joghond, altijd paraat en in vorm! Ik zou mij heel goed thuis voelen in een gezin met grotere kinderen, kleintjes zouden voor mij wat te druk zijn. Ik kan zeer goed overweg met andere, niet te dominante honden. Op een grote groep honden ben ik minder gek, dat vind ik teveel gedoe. Wie wil mij in zijn gezin opnemen?

Foto Shin

Geslacht: Mannelijk

Vacht: Bodguero

Ras: Kortharig

Leeftijd: 3 jaar

Grootte: 49 centimeter

Gewicht: 14 kilogram