Deze kerstboom is ideaal voor kattenliefhebbers

Het is bijna tijd om je kerstboom op te zetten. Maar voor mensen die een kat in huis hebben, is dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ben jij het beu dat je kat de wildebras uithangt tussen de versieringen? Dan is deze aangepaste kerstboom misschien wel iets voor jou!
door
tanne.somers
Leestijd 1 min.

De Britse webwinkel Argos brengt een kerstboom voor kattenliefhebbers op de markt. Het is misschien niet meteen het mooiste exemplaar, maar de de spar rijkt zo hoog dat het onmogelijk is voor je kat om tussen de naalden te kruipen en je gloednieuwe kerstversiering te vernielen.

Win-winsituatie

De versie kost ongeveer 33 Britse pond, wat een kleine 37 euro is. De productomschrijving beschrijft de halve kerstboom als "de perfecte uitvinding om je bollen en hangers te beschermen tegen kruipende kinderen of nieuwsgierige katten". Wie origineel wil zijn, kan een besneeuwd exemplaar kopen. Je huisdier zal misschien teleurgesteld zijn, maar jij moet tenminste niet elke dag scherven opkuisen. Bovendien is er meer plaats voor kerstcadeautjes onder de boom. Een win-winsituatie!

Foto Argos