Deze sekstrends moet je proberen in 2018

Ben je van plan om in 2018 meer te experimenteren in bed? Vergeet dan de klassieke huis-tuin-en-keukenseks en zet deze vijf nieuwe sekstrends alvast op je lijstje.
door
Mare
Leestijd 2 min.

Ode aan de afstandsbediening

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek in Nederland blijkt dat ruim 20 procent van de volwassenen niet met zijn of haar partner samenwoont. Toch is er een simpele oplossing om je seksleven op peil te houden. Namelijk met een vibrator die je controleert met een afstandsbediening. Zo kan je elkaar ook vanop afstand een orgasme bezorgen

Seks in de virtual reality

Virtual reality is niet alleen in opmars in de gamewereld, ook de pornowereld heeft behoorlijk wat interesse in de mogelijkheden van deze nieuwe technologie. Experts zijn er dan ook van overtuigd dat de virtual reality seks ons seksleven de komende maanden helemaal op z'n kop zal zetten.

Triootje met een seksrobot

Sekspoppen winnen eveneens aan populariteit. Het bedrijf Real Doll maakt poppen die zo echt lijken dat het bijna eng wordt. Nog een stapje verder zijn de poppen waarin kunstmatige intelligentie geïntegreerd is, de zogenaamde seksrobots. “Ik acht de kans reëel dat mannen en vrouwen niet langer de behoefte hebben om samen te wonen”, klinkt het bij wetenschapper Cathy O'Neil van de Harvard University.

BDSM

Met dank aan de Fifty Shades-trilogie is BDSM (Bondage & Discipline, Dominance & Submission or Sadism & Masochism) al een tijdje in opmars. Dit jaar nog komt de laatste verfilming van de boekentrilogie uit en dat gaat ongetwijfeld gepaard met een populariteitsstijging van dit soort seks.

Anale seks

Echt vernieuwend is anale seks niet, maar volgens experts zal deze vorm van intimiteit zijn wedergeboorte beleven in 2018. Volgens Men's Health groeit de interesse in butt plugs en speeltjes voor de g-spot bij de mannen. Een van de nieuwigheidjes voor hetro's is bijvoorbeeld het fenomeen pegging: de vrouw die een voorbinddildo gebruikt om de man te penetreren.