Dit is de reden waarom Laura en Roger van 'Temptation Island' uit elkaar zijn

Het eerste ‘Temptation'-koppel is uit elkaar. Verrassend genoeg is dat Laura en Roger. “Ik zag mezelf oud worden met Roger”, reageert een aangeslagen Laura.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Hoewel Laura en Roger voorlopig niets mispeuterd hebben op ‘Temptation Island' is het einde verhaal voor het Gentse koppel. Dat komt aan als een verrassing, want de twee blokten werkelijk elke verleidingspoging meteen af en gingen zowat elke avond voor het donker alleen naar bed.

Twijfels over toekomst

In ‘Goedele on Top' legt Laura uit dat ze zich niet al te denderend voelt over de situatie. “Ja, we zijn momenteel geen koppel meer. Roger weet niet meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen en wat hij wil doen van werk. Hij wil tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. Ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja”, vertelt Laura.

Het was Roger die ervoor koos om een punt achter de relatie te zetten. “Ik zag mezelf oud worden met Roger”, zegt ze met tranen in de ogen. Laura en Roger waren ongeveer twee jaar een koppel, en daarvoor nog zo'n vier maanden ‘friends with benefits'.

‘Temptation Island' is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.