Dit hotel is het walhalla voor bierliefhebbers

Het Schotse biermerk BrewDog gaat een heus bierhotel bouwen. Steeds meer mensen willen hun brouwerij bezoeken, maar de verre afstand maakt dit bijna onmogelijk. Daar komt binnenkort verandering in.
door
victor.moonen
Leestijd 1 min.

De brouwerij van BrewDog in Ellon, Aberdeenshire, is erg geliefd maar helaas ook erg afgezonderd. Om klanten een nog betere ervaring te geven, heeft het bedrijf, dankzij een erg succesvolle crowdfundingactie, een stuk grond gekocht naast de brouwerij. Daar komt volgend jaar een bierhotel met 26 kamers te staan. Fans van het gerstenat moeten voor de opening wel nog wachten tot begin 2019.

Pelgrimsoord

Brewdog is één van de snelst groeiende alcoholbedrijven in Schotland. Daarnaast zijn de twee eigenaars niet verlegen om een stunt. Maar hun laatste idee kan wel op erg veel media-aandacht rekenen. Behalve voor de locatie willen ze het hotel openen om een soort van pelgrimsoord voor bierliefhebbers te creëren, aldus medeoprichter van Brewdog, James Watt.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight