Dit seksspeeltje zorgt ervoor dat je piemel tot wel 3 centimeter groter wordt

Seksspeeltjes komen in alle mogelijke vormen en maten, maar meestal zijn ze slechts een variatie op iets wat we al langer kennen. Af en toe komt er echter iets nieuws op de markt waar we nieuwsgierig door worden. Dat is ook het geval met de piemelpomp. Die klinkt nogal intens, maar is dat ook zo? Wij zetten de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Het woord pomp associeer je misschien niet meteen met een seksspeeltje, maar toch is dat wel degelijk wat dit is. «Het is in principe een apparaat dat de jongeheer vacuüm zuigt. Hierdoor wordt er meer bloed naar de piemel gepompt, wat zorgt voor een grotere erectie», aldus seksuoloog Daniel Becker aan Women’s Health.

Glijmiddel

Maar hoe gaat dat nu juist in zijn werk? Eerst en vooral is het belangrijk dat de huid rond het mannelijk lid enigszins glad is (haal dat scheermesje dus maar van onder het stof vandaan). Bovendien is glijmiddel essentieel, niet alleen omdat dat in eerste instantie aangenamer aanvoelt, maar ook omdat de piemel zo beter vacuüm wordt gezogen. Vervolgens vergt het speeltje ook een beetje voorbereidend werk. Je kan de pomp namelijk best pas aanbrengen wanneer de piemel enigszins stijf is. Dan kan je beginnen pompen, wat ervoor zorgt dat er meer bloed aanwezig is in het lid, tot de gewenste druk wordt bereikt.

Groter, langer

Daarna komt de piemelring van pas. Die schuif je na het pompen over de jongeheer en zorgt ervoor dat die langer stijf blijft. Zonder ring blijft de piemel gemiddeld een kwartier 2,5 centimeter groter, met ring duurt het genot wat langer. Uiteraard is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing van jouw specifieke pomp op voorhand grondig doorneemt en dat je onmiddellijk de druk verlaagt als je pijn ervaart. Maar mits een juist gebruik, kan de piemelpomp ongetwijfeld zorgen voor wat meer pit tussen de lakens.