Dit snackmerk brengt een hilarische kledinglijn uit

Leuk nieuws voor alle fans van frituursnacks: het snackmerk Mora lanceert in samenwerking met ZEB een eigen kledinglijn. Ze brengen een zomercollectie uit met T-shirts waar je favoriete frituurhapjes op staan.

door
Online redactie
Leestijd 1 min.

De Belgische winkelketen ZEB en Mora sloegen de handen in elkaar en brengen een collectie uit waar frituursnacks de hoofdrol spelen. De kledinglijn bevat trendy designs met hilarische quotes. Eén ding is zeker: je valt op.

Ceci n’est pas un bitterbal

Elk stuk springt in het oog en bevat een goede dosis karakter. Zo is er een T-shirt met de quote: ‘ceci n’est pas un bitterbal’, een grappige referentie naar het beroemde schilderij van de Belgische kunstenaar René Magritte. Ook liefhebbers van spiritualiteit kunnen hun ding vinden in een stuk met galaxyprint en chakra-referentie, toepasselijk omgedoopt tot ‘snackra’. Wie absoluut niet kon ontbreken in de collectie is de koningin der frituursnacks Cora van Mora, zij heeft haar eigen exemplaar.

Festivals

ZEB en Mora hopen dat we de collectie massaal zullen dragen tijdens de festivals en het EK. Speciaal voor dat laatste zijn er ook twee stuks ontworpen die er met een dikke knipoog naar verwijzen. De kledinglijn is te vinden in alle ZEB-winkels en online.