Dit 'Temptation Island'-koppel krijgt een kleintje

Vorig jaar waren tortelduifjes Regilio en Kirsten na hun 'Temptation Island'-avontuur in blijde verwachting van een kindje. En het ziet er naar uit dat er opnieuw een koppel zwanger is.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Na een woelige periode lijkt het stilaan beter te gaan met Niels en Rosanna uit 'Temptation Island'. Het koppel vergaf elkaars misstappen en begon samen een vlog, waarmee ze fans een inkijkje geven in hun leven.

Met hun laatste vlog zorgden ze ook voor een verrassing van formaat. Terwijl ze onwennig in de zetel zitten, verklapt het Nederlandse duo dat ze er "een kleintje" bijkrijgen. "Spannend. Ik heb er veel zin in, maar we moeten nog even wachten", zegt Niels terwijl hij in de camera kijkt. "Nu even namen bedenken. Eerst weten wat het is", voegt Rosanna er nog aan toe. "Ja, ons huisje krijgt een nieuwe bewoner. Het is even wennen aan dat idee, maar we gaan ervoor."

Zwanger of niet?

Het lijkt er dus op dat Rosanna zwanger is, alhoewel veel mensen hun twijfels hebben over de aankondiging. Veel kijkers vermoeden dat de twee gewoon een hond of kat in huis willen nemen. "Wedden dat ze gewoon een huisdier nemen?", schrijft YouTube-gebruiker Shaun Exel. "Het wordt allemaal echt heel awkward verteld, gewoon even tussendoor. Ze praten met meer passie over de kledingkasten in de gang dan over de zwangerschap", reageert iemand anders.

Of Rosanna en Niels echt een baby krijgen, blijft dus nog afwachten. Maar de kans is groot dat ze meer details zullen onthullen in hun volgende vlog.