Dit zijn de 3 tekenen dat hij jullie relatie niet serieus neemt

Je hebt sinds kort een nieuwe relatie en je bent tot over je oren verliefd. Maar is de liefde langs zijn kant wel even groot? De kans bestaat dat als hij deze drie dingen doet, the love story not meant to be is. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Je hebt zijn familie (nog) niet ontmoet 

Het betreden van zijn inner circle vormt een belangrijk proces van een relatie. Het toont aan dat hij je vertrouwt en je beter wil leren kennen. Is dit niet het geval dan moet je jezelf afvragen waar de relatie naar toe zal gaan en of jij wel zo'n belangrijk onderdeel van zijn leven bent.

Jullie maken geen gezamenlijke plannen

Jullie zijn al een halfjaar samen, maar hebben nog nooit samen een reisje geboekt en er zijn geen concrete plannen voor de toekomst? Bad sign. Als hij aan de toekomst denkt, kom jij er dan in voor? Als het antwoord op deze vragen telkens nee is, dan neemt hij zijn relatie met jou waarschijnlijk niet ernstig.

Je kan niet op hem rekenen 

Hij vindt het heel gezellig samen, maar vanaf de moment dat er gesproken wordt over samenwonen krijgt hij het Spaans benauwd. Sms'jes worden later beantwoord en je kan steeds minder op hem rekenen. Als jouw liefje zo'n type man is, kan je maar beter op zoek gaan naar iemand die jouw liefde wel ernstig neemt.