Dit zijn de rijkste huisdieren ter wereld

Niet alleen mensen kunnen baden in weelde, ook enkele huisdieren hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Aankoopgroepering Compare the Market lijstte de vijf rijkste huisdieren op en die cijfers zijn astronomisch. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Gunter IV:

De Duitse herder Gunther IV is momenteel zo'n 329 miljoen euro waard en dat heeft hij allemaal te danken aan gravin Karlotta Liebenstein. Na haar dood in 1991 schonk ze al haar geld aan Gunther III. Het beest was in één klap zo'n 70 miljoen euro rijker. Door de jaren heen werd het geld goed geïnvesteerd en doorgegeven aan zijn nazaten. De Duitse herder is daardoor één van de weinige dieren die zichzelf de trotse eigenaar mag noemen van enkele villa's.

Grumpy Cat:

Tadar Sauce, beter bekend als Grumpy Cat, hoeft zich met een vermogen van 89 miljoen euro nergens zorgen over te maken. Sinds haar internetdebuut in 2012 heeft de kat een cultstatus online opgebouwd. De kat met dwerggroei scheen al op televisie en is een populaire keuze bij merchandising.

 

View this post on Instagram

 

Olivia Benson:

De Scottish fold cat van Taylor Swift mag haar pootjes kussen. Dankzij de populariteit van haar beroemde baasje, is ze zelf ook erg geliefd geworden. Momenteel staat de teller van Olivia's bankrekening op zo'n 85 miljoen euro. Een bedrag dat ze verdiende door regelmatig op te duiken in reclamespotjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Sadie, Sunny, Lauren, Layla en Luke:

Deze groep van vijf honden behoren aan niemand minder toe dan talkshow-icoon: Oprah Winfrey. Haar liefde voor de bonte groep gaat zelfs zo ver dat ze een fonds heeft opgericht, voor moest er iets met haar gebeuren. Zo is ze zeker dat er na haar dood goed voor de viervoeters wordt gezorgd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah) on

Gigoo: 

Een hobby zoeken na je pensioen kan soms een moeilijke zoektocht zijn. Maar daar dacht de uitgever Miles Blackwell anders over. Na een lange carrière verhuisde hij naar Engeland en en besloot hij voor kippen en schapen te zorgen. De man stierf in 2001 en gaf een groot deel van zijn fortuin aan verschillende goede doelen. Zijn lievelingskip Gigoo kreeg maar liefst 13 miljoen euro.

Foto / Wideopencountry

News

meer News