Dochter van Gwyneth Paltrow wil droom van haar moeder niet verwezenlijken

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow droomt er naar verluidt van dat haar dochter ook een bekend gezicht wordt. Dat is echter tegen de zin van Apple...
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Gwyneth Paltrow schittert momenteel in de superheldenfilm ‘Avengers: Endgame'. De 46-jarige actrice heeft intussen al een indrukwekkend palmares in Hollywood, iets wat ze haar 15-jarige dochter ook gunt. De actrice post regelmatig foto's van haar dochter Apple Martin, al is die laatste daar niet erg happig op. Onlangs reageerde Apple op een zoveelste foto die haar moeder van haar gepost had: “Mama, we hebben het hierover gehad. Je mag niets posten zonder mijn toestemming”, klonk het op Twitter.

Succesvol model

Toch wil Paltrow dolgraag haar dochter het sterrenpad op sturen, zo luidt het in haar entourage. “Ja, Gwyneth droomt van een glansrijke carrière voor Apple. Ze ziet dochters van collega's als Reese Witherspoon en Jude Law scoren en meent dat ook háár meisje een succesvol model kan worden”, lezen we in TV Familie. Zo zou ze haar dochter tevergeefs proberen overtuigd te hebben om het gezicht te worden van Goop, de mode- en lifestylewebsite van de actrice.

Studeren aan universiteit

Onlangs liep de emmer van Apple helemaal over, toen het weer over dergelijke plannen ging in een koffiehuis in New York. “Laat me nu toch eens gerust. Ik wíl niet bekend worden! We hebben met jou en papa (Coldplay-zanger Chris Martin; red.) toch al genoeg sterren in huis?!”, tierde Apple, die zelf graag talen of technologie wil gaan studeren aan de universiteit.

News

meer News