Drake en Meek Mill houden een wapenstilstand

Een van de grootste ruzies in de rapscène is bijgelegd. Drake en Meek Mill hebben de hand geschud en daarmee komt er een eind aan jarenlange disstracks en beledigingen.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Aan de onderlinge ruzie kwam officieel een einde tijdens een optreden van Drake zaterdag. Daarbij nodigde hij Mill uit op het podium, om samen een nummer te rappen.

Ghostwriters

De 'beef' startte in 2015, toen Mill kritiek uitte op Drake en hem ervan beschuldigde niet zijn eigen nummers te schrijven. Volgens Mill zou Drake gebruik maken van zogenoemde Ghostwriters. Drake reageerde op de beschuldiging met een aantal disstracks als 'Back to Back', waarin hij Mill enkele steken onder water gaf.

De reden voor de wapenstilstand? Mill moest eerder dit jaar naar de gevangenis en Drake  zette zich fel in voor zijn vrijlating. Dat was voor Mill reden genoeg om de ruzie bij te leggen.

News

meer News

Spotlight

Doden na explosie tijdens rouwdienst in Afghaanse moskee

In het noorden van Afghanistan heeft een explosie plaatsgevonden in een moskee waarbij verschillende slachtoffers gevallen zijn. Volgens Afghaanse media vond in de moskee in de stad Faisabad net een rouwdienst plaats voor de plaatsvervangende gouverneur van het talibanbewind voor de provincie Badachsjan. Maulawi Nesar Ahmad was eerder deze week om het leven gekomen bij een aanslag.

meer Spotlight