Drake liep een blauwtje bij topmodel Heidi Klum

Rapper Drake is erg gegeerd, zowel in de muziekindustrie als bij de vrouwen. Maar zelfs hij werd al een keer afgewezen en wel door supermodel Heidi Klum. Dat verklapte het 45-jarige supermodel en presentatrice bij The Ellen Degeneres Show. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Rapper Drake - AFP / J. McCarthy

Het gesprek kwam naar boven na het spelletje 'Who'd You Rather? waarbij je moet kiezen tussen meerdere (bekende) mensen met wie je liever op date zou willen. Zo verkoos ze meerdere keren Drake boven andere celebs. Maar de dag dat ze dat spelletje speelde, ontmoette ze ook haar huidige lover Tom Kaulitz.

"Hij belde een week te laat", zegt Klum lachend in de show."Een gemeenschappelijke vriend vroeg hem om mijn nummer en hij sms'te mij. Ik had zoiets van: oh my god, dit is zo raar! Maar ik heb hem nooit een berichtje teruggestuurd omdat ik de liefde van mijn leven had gevonden."

Tik op de vingers

Hoewel DeGeneres, Klum een klein beetje op haar vingers tikt omdat ze hem geghost heeft begrijpt ze dat iedereen er ooit al eens schuldig is aan geweest. "Wat zou jij gedaan hebben als hij je mee uit vraagt? En dan zei ik 'Nee?' Het model richt zich vervolgens rechtstreeks tot Drake en biedt haar excuses aan: "Drake, het spijt me dat ik je niets heb teruggestuurd."