Drink je koffie zoals Rachel, Ross of Joey uit 'Friends'

Iedereen heeft intussen wel begrepen dat de serie 'Friends' dit jaar 25 kaarsjes uitblaast. Reden genoeg voor een kijkmarathon bij Kinepolis, een hommage van Google en... koffiebereidingen die verwijzen naar de verschillende personages. De Amerikaanse keten The Coffee Bean and Tea Leaf werkte samen met Warner Bros zes verschillende recepten uit die eer doen aan Joey, Phoebe, Monica, Chandler, Rachel en Ross. 
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 2 min.

Wie binnenkort een bezoekje brengt aan de Verenigde Staten, zet koffie drinken bij The Coffee Bean and Tea Leaf maar al beter hoog op z'n lijstje. Niet alleen gaat de koffieketen Central Perk Medium Roast verkopen om lekker thuis van een kopje 'Friends'-koffie te genieten, je kan er ook terecht voor speciale recepten die passen bij de zes personages uit de populaire serie.

De drankjes

  • The Joey. "Joey doesn't share food", maar een Mango Cold Brew Tea die zijn naam draagt kan je wel krijgen.
  • The Monica. De Midnight Mocha Cold Brew is een cold brew koffie mét chocoladesiroop. Wat goed genoeg is voor Monica, kan niet anders dan lekker zijn. Toch?
  • The Rachel. De Matcha Latte ziet er al even trendy uit als het gelijknamige personage. Eerlijk gezegd zien we Rachel al helemaal gaan werken bij Ralph Lauren met dit drankje in de hand.
  • The Ross. Denk je aan Ross, dan is de kans groot dat je niet meteen een zeer uitgesproken beeld hebt van de man. De Classic Flat White is dan ook de perfecte combinatie.
  • The Chandler. Chandler heeft het vaak moeilijk met nieuwe dingen, maar wanneer hij overtuigd is, is hij overtuigd. Bovendien verstopt hij zijn vrouwelijk kantje niet, zeker niet na het beluisteren van een nachtelijke cassette. De Caramel Coconut Latte is dus zeker goed gekozen.
  • The Phoebe. Phoebe is prettig gestoord, net zoals de Cookies and Cream Ice Blended. Sugar rush gegarandeerd.