Dronken man valt in slaap op glazen dak winkelcentrum

Een Britse man vierde dit weekend dat hij mocht beginnen bij een nieuwe werkgever. Het feestje liep blijkbaar ietwat uit de hand, want de volgende ochtend werd hij wakker op het metershoge glazen dak van een plaatselijke winkelgalerij.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Veel mensen zullen beamen dat er niets romantischer is dan slapen onder een sterrenhemel, maar de Brit Isaac Moore heeft ondervonden dat niet elke plek daarvoor geschikt is. Zo reageerde de mensen van Cambridge niet zo blij toen ze hun winkelcentrum niet binnen mochten omdat hij op het glazen dak zijn roes lag uit te slapen.

Moore had juist daarvoor te horen gekregen dat hij een nieuwe job had en wou dat gaan vieren met zijn vrienden. Zo'n zes halve liters later besloot hij de glazen koepel van de Grand Arcade eens te gaan inspecteren. Het bouwstuk is ongeveer 23 meter hoog en gebogen van vorm, wat de klimtocht van onze getoxiceerde vriend des te indrukwekkender maakt.

Die nieuwbakken werknemer werd 's morgens gewekt door een brandweerman. Onder hem waren ondertussen 11 winkels geëvacueerd en twee brandweerwagens werden opgeroepen om de schone slaper van het dak te halen.

Moore is zich ondertussen van geen kwaad bewust. "Ik zit al drie dagen in de cel en ben eerlijk gezegd wat in de war", aldus de koepelklimmer aan Cambridge News. "Ik vind wel dat ze wat overdreven hebben. Ik was gewoon wat aan het chillen."

 

There's a guy on top of the roof at the @Grand_Arcade what the hell pic.twitter.com/3jvu7e1PRU

— Beatrice Cornwell (@Bea_Cornwell) 16 juli 2016

Foto Twitter / Bea_Cornwell