Dronken vergissing leidt tot schitterende reis

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Na een wilde nacht in de discotheken van Glasgow vond Jamie Ather een onverwachte mail op zijn telefoon. Blijkbaar had de jonge Schot een vlucht naar Brazilië geboekt in een dronken bui. Hij probeerde zijn geld (720 euro) terug te vragen bij de luchtvaartmaatschappij, maar die weigerde. De enige keuze die hij dus had was ofwel verlofdagen nemen en afreizen naar Brazilië ofwel 720 euro verloren laten gaan.

Ather koos voor het eerste en daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad. "Ik heb nog nooit zo'n verre reis ondernomen op m'n eentje dus ik was behoorlijk nerveus. Uiteindelijk is dit één van de beste ervaringen van mijn leven", getuigt Ather aan The Daily Record.

Tijdens zijn trip zag hij enkele spectaculaire bestemmingen, zoals het standbeeld van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro en Machu Picchu in Peru. Zijn persoonlijke hoogtepunt was echter een reservaat voor luiaards. Hij verbleef er zelfs enkele dagen om te helpen met de verzorging van de beestjes.

"Deze ervaring heeft me doen beseffen dat je soms een risico moet nemen en je angsten moet overkomen als je ten volste van het leven wilt genieten", aldus Ather, die zijn reis ook vastlegde op Instagram.

Een foto die door jamiea1112 is geplaatst op

Een foto die door jamiea1112 is geplaatst op