Droomjob alert: word chocoladeproever!

Heb jij altijd zin in je volgende stuk chocolade? Zou je het liefst de hele dag niets anders eten? Wie weet ligt de perfecte droomjob dan wel op je te wachten. Mondel?z International, het bedrijf achter onder andere Oreo en Milka, is op zoek naar chocoladeproevers.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 2 min.

Deeltijdse chocoladeproever

Om een overdosis chocolade te vermijden, gaat het weliswaar om een deeltijdse positie. Verspreid over de week zal je samen met elf andere fijnproevers nieuwe producten beoordelen. En daarvoor word je ook nog eens 10,75 pond (omgerekend 12,53 euro) per uur betaald. Daar bovenop krijg je bovendien een dagelijkse voorraad chocolade, pensioenvoordelen, een levensverzekering, een genereuze vakantiebonus en een uitgebreid voordelenpakket. Klinkt fantastisch, maar hoe weet je nu of jij de ideale kandidaat bent?

Geschikt voor de job?

Volgens de vacature is voorkennis niet nodig, want je krijgt een uitgebreide opleiding om je wegwijs te maken in de nodige woordenschat en smaakpaletten. Er zijn wel enkele andere criteria waar je aan moet voldoen:

  • Je hebt een passie voor zoetigheid en goed ontwikkelde smaakpapillen.
  • Je durft eerlijk je mening te geven.
  • Je staat te popelen om nieuwe, inventieve producten te testen.
  • Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contacten met anderen.
  • Je hebt een goede kennis van het Engels.
  • Je mag niet allergisch zijn aan gluten, noten of zuivelproducten.
  • Daarbovenop wordt er van je verwacht dat je je bewust bent van de ethische en legale verantwoordelijkheden van de job. Klinkt op zich allemaal niet zo moeilijk, dus solliciteer gerust als je je aangesproken voelt! Je moet er dan wel voor naar het Britse Wokingham verhuizen, maar dat mag de pret niet drukken.