Een achterwerk vol glitters is nieuwste rage

Als we het tijdschrift Cosmopolitan mogen geloven, draait één specifieke zomertrend rond je kont. Het zou hip zijn om je derrière te besmeren met glitters.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Om de zoveel tijd duikt er weer een bizare beauty- of modetrend op. Denk maar aan de harige lippen, de penistrend of de eenhoorn-eyeliner. Nu is het de beurt aan bips vol met glitters.

Trendsetter is Mia Kennington  van The Gypsy Shrine, een organisatie uit het Verenigd Koninkrijk die er haar missie van gemaakt heeft om de wereld onder te dompelen in glitters. Onder meer voor festivals, vrijgezellenfeesten en andere evenementen bieden ze hun diensten aan.

Volgens Cosmopolitan kwam Kennington op het idee van de #glitterbooty na een fotoshoot in de woestijn in Marokko. "De modellen moesten poseren in bikini's en hun billen hingen vol met zandkorrels", vertelt ze aan het magazine. "Op een bepaald moment kregen we de geniale ingeving om het zand niet weg te vegen, maar er massas glitters aan toe te voegen." Wij zijn alvast benieuwd of deze trend ook bij ons zal doorbreken.