Een liefdevol 2017 dankzij deze artiesten

Het einde van het jaar is in zicht en daar hoort natuurlijk een muziekoverzichtje bij. Hoewel 2017 niet altijd even positief  was, brachten heel wat artiesten een mooie boodschap met een liefdevol nummer.
door
lisa.theunis
Leestijd 2 min.

De absolute uitblinker in love songs dit jaar was Ed Sheeran. Met zijn nieuwe album scheerde de zanger hoge toppen en met zijn hits kon hij heel wat harten verwarmen.

The Chainsmokers - Paris

De song die dit jaar op elk feestje en festival werd gedraaid, is zonder twijfel 'Paris' van The Chainsmokers. Met het nummer over de stad van de liefde brak het dj-duo helemaal door.

Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito

Dé zomerhit van 2017 kan natuurlijk niet uit het lijstje ontbreken. Despacito is dit jaar de populairste videoclip op Youtube en krijgt iedereen steevast aan het dansen. De lyrics zijn misschien wat minder romantisch, maar de passie straalt er ongetwijfeld van af.

Rita Ora - Love Song

Dat Rita Ora het helemaal gehad heeft met droevige nummers is wel duidelijk. De zangeres wil enkel nog love songs horen en benadrukt dat met haar lied. "I don't want to hear sad songs anymore / I only want to hear love songs", zingt de blonde schoneInteressant detail: Ed Sheeran schreef mee aan de tekst.

Dusk Till Dawn - Zayn Malik ft. Sia

Wat is er liefdevoller dan iemand die voor altijd aan je zijde wil staan? Ook voormalig One Direction-lid Zayn is het hierover eens. Zo zingt hij: "But you'll never be alone

I'll be with you from dusk till dawn".