Een perfect voorbeeld van karma om de week mee te beginnen

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Af en toe zie je een bewijs dat karma echt bestaat. Dit filmpje is daar zo'n voorbeeld van. De zender KRON-4 uit San Francisco heeft een segment in zijn nieuwsprogramma getiteld 'People Behaving Badly', waarin reporter Stanley Roberts mensen filmt die vreemde en foute beslissingen nemen in het verkeer.

Zo ook enkele dagen terug, toen hij aan het filmen was aan de tolpoortjes voor de Golden Gate Bridge. Je ziet iemand plots stoppen op de weg en een motorist die terugdraait en een verkeerde baan neemt. Die motorist merkte op dat hij gefilmd werd, stopte zijn motor, liep terug naar de reporter door het verkeer en begon te discussiëren. Hij vond het niet kunnen dat hij zonder zijn toestemming gefilmd werd en begon de reporter uit te schelden. Die bleef kalm en werd uiteindelijk beloond door karma.

Roberts was niet de enige die aan het filmen was. Ook de lokale politie-eenheid van de Golden Gate Bridge had de man in de gaten. Zij belden de California Highway Patrol, die de video bekeek. Op basis van de beelden kreeg de motorist een boete voor de verkeerde baan te nemen. Nadien bleek ook dat de motorist niet verzekerd was en dat zijn rijbewijs was vervallen, waardoor zijn motor voor dertig dagen in beslag werd genomen. Als de motorbestuurder was doorgereden zonder te discussiëren en te klagen, was hij een kleine vermelding in 'People Behaving Badly',had hij geen boete gekregen en zijn motor niet kwijtgespeeld. Een fantastische dosis karma.

 

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight