Elvis-imitator leidt huwelijk Shia Labeouf en Mia Roth

Shia LaBeouf en Mia Roth zijn in de echt verbonden door een Elvis Presley-imitator. De volledige huwelijksceremonie in trouwkapel Viva Las Vegas werd gelivestreamed.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

LaBeouf en Roth vormen sinds 2012 een koppel. De Amerikaanse acteur en het Brits-Braziliaanse model leerden elkaar kennen op de set van ‘Nymphomaniac' van regisseur Lars von Trier. LaBeouf speelde mee in onder meer ‘Transformers' en ‘Fury' en staat bekend om zijn opmerkelijke stunts. Zo nestelde de exentrieke acteur zich begin dit jaar 24 uur lang vrijwillig in een lift in Oxford en filmde hij zichzelf terwijl hij alle films waarin hij meespeelt na elkaar bekeek.

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight