Er bestaat een datingdienst voor mannen met baarden

Kan je als man pronken met een flinke baard en ben je op zoek naar de liefde? Of heb je een zwak voor mannen die gezegend zijn met een woeste gezichtsbeharing? Dat treft, want net op tijd voor Valentijn is een nieuwe datingdienst voor baardliefhebbers gelanceerd.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De nieuwe pop-updienst 'Bearded Attraction' is uit de grond gestampt door het baardverzorgingsmerk Mo Bro's. Het Britse bedrijf is nog op zoek naar enkele vrijgezelle mannen en vrouwen die best openstaan voor een romantisch avontuur.

Vanaf volgende week worden alle bebaarde mannen en mensen die verzot zijn op het broertje van de snor opgedeeld in drie groepen: heteroseksuele, homoseksuele en biseksuele singles.

Kijken, aaien en ruiken

Vervolgens mogen de verschillende deelnemers elkaar leren kennen. Dat doen ze niet via een gesprek of een blind date op café, maar door het gezichtshaar van de mannen te beoordelen. Gewoon kijken, er aan snuffelen of de weelderige bos haar strelen: alles is toegelaten. Zolang je achteraf maar iemand kiest die je beter wil leren kennen.

Ons lijkt het nogal een bizarre manier om de liefde van je leven te vinden, maar wie zijn wij om daarover te oordelen? Origineel is de aanpak alvast wel. De pop-upactie vindt vandaag plaats in Leicester. Geïnteresseerden kunnen best de site van Mo Bro's in de gaten houden, want het Britse merk pakt regelmatig uit met opvallende pop-upprojecten voor baardliefhebbers.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight