European Dog Show trekt meer dan 30.000 bezoekers naar Brussels Expo

door
Belga
Leestijd 1 min.

Meer dan 30.000 mensen hebben van vrijdag tot zondag op Brussels Expo de jaarlijkse hondenexpo 'European Dog Show' van de FCI bezocht. Prins Laurent en prinses Claire woonden zondagavond met twee van hun kinderen de finale bij, waar de mooiste hond van de expositie werd verkozen. Winnaar werd Aiola Von Den Schonen Bergen, een lakeland terrier van 6 jaar. Eigenaar van de teef is Friedrich Wilhelm Schoeneberg uit het Duitse Herford. Zowat 15.000 bezoekers en bijna evenveel deelnemers bezochten de expositie. Uit 54 landen werden 12.186 honden ingeschreven. De finale zondagavond trok 1.500 belangstellenden. Hiervoor kwamen nog tien honden, verkozen als de besten van de verschillende groepen, in aanmerking.

Aan het slot van het evenement droeg België de FCI-vlag over aan Oekraïne. Kiev organiseert in 2017 het volgende Europees schoonheidskampioenschap.

bron: Belga

News

meer News

Spotlight

Twitter gaat zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken

Twitter gaat de zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken. Zij kunnen vanaf midden volgende maand niet meer worden aangeraden als interessant in Twitters ‘For You’-lijst, zo maakte eigenaar Elon Musk bekend in een reeks tweets. Die lijst wordt door Twitters algoritmes samengesteld uit tweets en Twitter-gebruikers die lijken op degene die een gebruiker al volgt en die populair zijn.

meer Spotlight