Fabiënne van 'Love Island' choqueert volgers met gewaagd doorkijkje (foto)

Jammer genoeg verliet Fabiënne enkele dagen geleden 'Love Island', maar nu zet ze zichzelf opnieuw in de kijker op Instagram. Daarop deelde ze een foto waarop ze poseert in een doorschijnende outfit.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Fabiënne was een van de meest spraakmakende deelnemers van 'Love Island'. Ze imponeerde meteen met haar looks toen ze binnenkwam, koos voor Remco, maar wilde eigenlijk voor Mattheüs gaan. Toen die laatste voor Raphaëlla koos, moest Fabiënne de villa verlaten.

Zelf opstappen

Later verraste ze iedereen door plots opnieuw op te duiken in Casa Amor. Ze had een klik met Gianni, maar die koos uiteindelijk voor Eilish. Tijdens de laatste herkoppeling besloot Fabiënne om zelf op te stappen.

Doorkijkfoto

Intussen is de 23-jarige Nederlandse opnieuw thuis en weet ze de aandacht toch weer te trekken. Op Instagram deelde ze een gedurfde doorkijkfoto met een duidelijke boodschap. “Wees gewoon jezelf”, schreef ze erbij. Het kiekje leverde heel wat reacties op van haar volgers. “Wow, zo mooi”, “Je ziet er echt prachtig uit”, en “Schoonheid”, klinkt het onder meer.

News

meer News