"Fabrizio bedroog Pommeline met 'Dancing with the Stars'-partner"

Herinner je je de deelname van Fabrizio in ‘Dancing with the Stars' nog? Naar verluidt zou hij het niet bij dansen gehouden hebben met zijn danspartner Margot.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Het regent de laatste tijd nieuws over Fabrizio. Zo raakte onlangs bekend dat hij niet meer samen is met Pommeline, dat hij haar in ‘Temptation Island VIPS' bedroog met verleidster Julia en dat hij zelfs een ‘geheim' kind zou hebben.

"Verschrikkelijk voor Pommeline"

Wel, volgens roddelkoningin Michella Kox heeft de 26-jarige tattoo artist Pommeline al eerder bedrogen. In het najaar van 2018 nam hij immers deel aan ‘Dancing with the Stars'. Hij moest helaas al relatief snel inpakken – hij werd zevende van negen kandidaten – maar dat maakte het niet minder gezellig met danspartner Margot Weeda. Fabrizio zou Pommeline in die periode immers bedrogen hebben met zijn Nederlandse danspartner. “Fabrizio heeft een affaire gehad met het meisje met wie hij de hele tijd heeft gedanst in ‘Dancing with the Stars'. Met haar heeft hij Pommeline dus toen al bedrogen... Als je kijkt naar ‘Temptation Island VIPS', zie je een gebroken Pommeline. Wel, ik vind het allemaal verschrikkelijk voor haar”, lezen we in TV Familie.

Jaloezie

Pommeline's jaloezie tijdens het dansprogramma bleek dus niet onterecht. De 25-jarige ‘Temptation'-verleidster liet destijds optekenen dat ze een slecht gevoel had bij hun samenwerking. “Ik voel de jaloezie opborrelen telkens als ik Fabrizio in haar armen zie”, klonk het toen.