Familie maakt zich zorgen om mentale toestand van rapper Kanye West

Het gaat niet goed met rapper Kanye West. Volgens familie en vrienden staat hij dicht bij een inzinking en isoleert zich steeds meer van de buitenwereld. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

West heeft de afgelopen maanden een serieuze wissel doorgevoerd bij zijn personeel. Zo ontsloeg hij zijn twee managers Izzy Zivkovic en Scooter Braun. Niet alleen zakenpartners, ook vrienden krijgen de bons van Yeezy. Intimi hebben dan ook groot dat schrik dat de rapper depressief is. Zelfs met schoonmama Kris Jenner zou hij overhoop liggen.

Twitter

Een eerste hint dat de man van Kim Kardashian zich niet zo goed in zijn voelt, waren zijn tweets. Een eindeloze stroom aan berichten verraden al een beetje dat het niet goed zit. Hij kondigde op Twitter ook enkele nieuwe muziekprojecten aan, maar die zouden voorlopig enkel leiden tot woede en frustratie.

Tijdens een recente muziekopname schold hij iedereen de huid vol over de gang van zaken, als het van West afhing zou hij zelf zijn zaakjes regelen. Met het ontslag van de twee managers als gevolg.

Het is niet de eerste keer dat Yeezy met mentale problemen kampt. In 2016 kreeg Kanye een inzinking, een gevolg van oververmoeid aldus zijn woordvoerder.