Famke Louise verrast haar volgers met pittig detail op DEZE bikinifoto

De Nederlandse zangeres Famke Louise heeft een foto gedeeld waarop opvallend veel commentaar kwam. Haar volgers ontdekten namelijk iets nieuws aan haar...
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Famke Louise geniet momenteel van zon, zee en strand in Ibiza. De 21-jarige zangeres van onder meer ‘Vroom' en ‘Op Me Monnie' trok een bikini aan, liet er een foto van nemen en deelde het kiekje op Instagram.

Niet één, maar twee

Heel wat volgers merkten op dat ze plots twee tepelpiercings heeft. “Heb je nu een tepelpiercing?” en “Flash die piercings”, klonk het onder meer. Iemand anders schreef erbij dat dat toch geen deugd kan gedaan hebben. “Oh mijn God, zij heeft er twee, ik moet al janken bij één”, lezen we.

News

meer News

Spotlight

Doden na explosie tijdens rouwdienst in Afghaanse moskee

In het noorden van Afghanistan heeft een explosie plaatsgevonden in een moskee waarbij verschillende slachtoffers gevallen zijn. Volgens Afghaanse media vond in de moskee in de stad Faisabad net een rouwdienst plaats voor de plaatsvervangende gouverneur van het talibanbewind voor de provincie Badachsjan. Maulawi Nesar Ahmad was eerder deze week om het leven gekomen bij een aanslag.

meer Spotlight