'Fantastic Beasts' en 'Lord of the Rings' staan op Netflix!

Netflix strooit kerstcadeaus in het rond. Geheel onaangekondigd staan er vier nieuwe films op de streamingsite. En niet zomaar films. Het gaat om het eerste deel van 'Fantastic Beasts' en de volledige 'Lord of the Rings'-trilogie! Kruip al maar onder een dekentje.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Het tweede deel van 'Fantastic Beasts' speelt op dit moment in de filmzalen. Netflix had dus geen beter moment kunnen kiezen om het eerste deel online te zetten. Want toegegeven, als je de eerste film niet hebt gezien, is het nogal moeilijk om volgen. Tipje: stel dat cinemabezoek dus nog een avondje uit om het eerste deel te bekijken.

'Lord of the Rings'

Nog onverwachter is wellicht de verschijning van de 'Lord of the Rings'-trilogie. De films zijn intussen al jaren oud, maar doen nog veel harten sneller slaan. Natuurlijk is het voor de echte liefhebbers leuk om de uitgebreide versie in huis te halen, maar we gaan niet moeilijk doen. Samen zijn 'The Fellowship of the Ring', 'The Two Towers' en 'The Return of the King' goed voor meer dan negen uur kijkplezier. Popcorn erbij en gaan!