Fantastische kassier brengt kind helemaal tot rust

Een kassier in Schotland heeft online heel wat harten veroverd met een filmpje waarin hij een kind helemaal tot rust brengt. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Lauren Walker was met haar zoontje Alistair aan het winkelen in een Marks & Spencer nabij de Schotse stad Glasgow. Op Facebook getuigt de moeder dat haar kind zich rusteloos begon te gedragen. Even zag het ernaar uit dat ze het winkelbezoek vroegtijdig zou moeten stopzetten.

Maar dat was buiten Mubarak Ahmad gerekend. De winkelmedewerker zag dat Alistair het moeilijk had en besloot een praatje te slaan met de kleine spruit. Intussen konden de ouders rustig hun inkopen doen.

Toen ze bij de kassa kwamen, was het kind dolblij om zijn nieuwe vriend te zien. Ahmad nam de jongen zelfs op zijn schoot terwijl hij de boodschappen scande. "Alistair was niet onder de indruk toen we moesten vertrekken en ik hem opnieuw in mijn hand kreeg", getuigt Walker bij Daily Record.

De moeder deelde het lof via de Facebook-pagina van de supermarktketen. Die beloofde dat ze manager op de hoogte zouden brengen, zodat Ahmad zeker beloond zou worden.

"Het doet me veel plezier dat mensen te tijd nemen om lieve woorden achter te laten bij de video. Een praatje slaan met de klein en een verschil kunnen, dat is waarvan ik geniet in mijn job", aldus Mubarak bij de Schotse krant.