'The First Monday in May': docu over de Super Bowl van de modewereld binnenkort gelanceerd

Gisteren werd de trailer van ‘The First Monday in May' gelanceerd. De langverwachte docu over het reilen en zeilen achter de schermen van het Met Gala komt uit op 13 april, maar zelfs de trailer werd al bijna 20.000 keer bekeken. Zet je schrap voor de Super Bowl binnen de modewereld.
door
delphine
Leestijd 1 min.

Het Met Gala 2015, of simpelweg hét event van het jaar, vond plaats in New York. Je mag jezelf pas echt tot de high society rekenen als je hiervoor een kaartje hebt kunnen bemachtigen. Het Met Gala of Met Ball is een jaarlijks event ten voordele van de Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. Minder dan een jaar geleden opende er de tentoonstelling ‘China: Trough the Looking Glass' met een spraakmakende rode loper. Niemand minder dan Rihanna, Sarah Jessica Parker, Solange Knowles, Katty Perry en Kim Kardashian showden hun extravagante outfits.

In ‘The Firfst Monday of May wordt Andrew Bolton, curator voor het Costume Institute gevolgd doorheen deze jungle. Je mag je verwachten aan een exclusieve kijk achter de schermen met onder andere Anna Wintour en Karl Lagerfeld. De documentaire wordt op 13 april voorgesteld op Tribeca Film Festival, maar zelfs de trailer werd op 24 uur tijd bijna 20.000 keer bekeken.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight