'Flikken'-actrice gearresteerd op Tomorrowland voor dealen

Op Tomorrowland is afgelopen weekend de Nederlandse actrice Imanuelle Grives gearresteerd.  Ze had verschillende soorten drugs bij zich en bij een huiszoeking op haar verblijfplaats werden nog hoeveelheden aangetroffen. Volgens de verklaring van de 34-jarige Nederlandse was ze zich aan het voorbereiden op een rol.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Grives is bekend van onder meer Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Ze werd op het terrein van Tomorrowland betrapt met verschillende soorten drugs die gebruikershoeveelheden overschreden, waaronder xtc, cocaïne, cannabis en MDMA. Ook in de Airbnb waar de vrouw verbleef, werden drugs gevonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Acteerrol

Maandag werd Grives voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Ze ontkende niet dat ze drugs wilde verkopen en verklaarde dat ze zich wou voorbereiden op een acteerrol. De onderzoeksrechter besliste haar aan te houden, voorlopig blijft ze dus opgesloten.

News

meer News

Spotlight

Waarom je beter geen insecten doodslaat

Het aantal insecten in Vlaanderen gaat erop achteruit, aan een verschroeiend tempo. Natuurpunt vraagt met de actie ‘niet meppen, wel appen’ om de komende drie maanden zoveel mogelijk insecten in kaart te brengen, in plaats van ze dood te slaan.

meer Spotlight