Foto van mama die haar drie overleden kinderen eert, gaat door merg en been

Een Canadese vrouw heeft een hartbrekende foto gedeeld waarop ze haar drie overleden kinderen herdenkt op wat hun eerste schooldag had moeten zijn. Haar kinderen werden doodgereden door een dronken bestuurder.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Op een dag in 2015 werden de kinderen van Jennifer Neville-Lake, twee zoontjes en een dochtertje, zoals gewoonlijk afgezet aan school en weer opgehaald door hun grootouders. Jennifer begon ongerust te worden omdat ze nu wel heel lang wegbleven.

Ongeval op het nieuws

Ze zette het nieuws op en zag een item over een verschrikkelijk ongeval. Een dronken bestuurder was door een rood licht gereden en in volle vaart op een andere wagen ingereden. Jennifer herkende de betrokken auto meteen en belde naar de politie.

Al snel kreeg ze te horen dat haar drie kinderen, Daniel (9), Harry (5) en Milly (2), overleden waren. “Ik herinner me dat ik aan de dokter vroeg: ‘Al mijn kinderen. Zijn al mijn kinderen dood? Dit kan niet waar zijn'”, vertelde ze destijds aan ABC News.

De dronken chauffeur, Marco Muzzo, bekende dat hij dronken achter het stuur zat en vloog voor tien jaar naar de gevangenis.

#NotOneMore

Onlangs deelde Jennifer een hartverscheurende foto van de lunchzakjes van haar kinderen op hun graf. “Dit waren hun lunchzakjes die ze mee naar school namen in 2015”, schreef ze erbij. Ze voegde er ook de hashtag ‘NotOneMore' aan toe, hopend dat geen enkel kind nog zou moeten sterven door een dronken bestuurder. “Jouw keuzes worden acties met gevolgen. Ik zal nooit ofte nimmer meer spelen, vieren, huilen, leren en genieten met een van mijn kinderen door de beslissing van een volwassene om dronken te rijden”, klinkt het.

Facebook / Jennifer Neville-Lake

Facebook / Jennifer Neville-Lake

Facebook / Jennifer Neville-Lake