Foto van pizza met aardbeien lokt massale haatreacties uit op Twitter

Fruit op je pizza leggen zorgt duidelijk voor heel wat voor- en tegenstanders. De Twitterpagina 'Rate my Takeaway' deelde een foto van Patrick die een pizza bestelde met aardbeien erop. Dat zorgde voor heel wat verontwaardigde reacties zoals: "fruit hoort daar echt niet op" en "0/10".
door
andries.haesevoets
Leestijd 2 min.

De Twitterpagina 'Rate my Takeaway' deelt foto's van mensen over de hele wereld die hun eten, dat ze hebben afgehaald, willen delen met de mensheid. Van Chinees eten tot frietjes van de frituur, echt alles komt aan bod. Ook pizza is populair, maar een zekere Patrick had wel een heel bijzondere smaak. Hij deelde een foto van z'n Italiaans gerecht met aardbeien erop met de nodige haatreacties tot gevolg.

Originaliteit creëert haat

Die bijzondere combinatie lokte, wat had je gedacht, heel wat verontwaardigde reacties uit zoals: "Ik zou nog liever stront in mijn handen hebben dan van die pizza te eten", "Ik weet niet wie ik meer moeten haten: de persoon die de pizza heeft gemaakt of degene die ze heeft besteld", "Italië is klaar om de oorlog aan je te verklaren" en "Ik betreur het ten zeerste dat de asteroïde ons vorige maand heeft gemist".

Strawberry Pizza by Patrick S pic.twitter.com/WlYdCU2Iim

— Rate My Takeaway (@RateMyTakeaway) May 18, 2020

Uiteindelijk kies je nog altijd zelf wat je lekker vindt of niet. Of het nu een pizza met of zonder fruit is, jij moet het opeten dus jij beslist. Als je die klassiekers trouwens beu bent, kan je eens proberen om zelf een pizza te maken met originele toppings zoals vijgen, peer, cranberry, wortels of sinaasappel. Wees bij deze wel gewaarschuwd voor de vele haatreacties als je een foto zou delen op sociale media.