Fotograaf trekt foto's van verkeerd huwelijksaanzoek

Een Amerikaanse fotograaf kreeg de vraag om een huwelijksaanzoek op beeld te zetten. Om op de juiste plek te zijn, moest hij meer dan twee uur rijden. Pas toen hij weer thuis was, besefte hij dat er iets niet klopte.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Foto J. Peters

Een aanstaande bruidegom contacteerde de fotograaf Jacob Peters. Hij wou zijn vriendin verrassen met een romantisch huwelijksaanzoek en wou dat Peters daar foto's van trok. Het koppel zou bij zonsopgang naar een prachtig uitkijkpunt gaan in Hawksbill Crag in Arkansas, waar de man op één knie zou gaan.

Verstopt

De fotograaf moest op de afgesproken plek zijn om 6 uur. Vanop een verborgen plek moest hij het moment vereeuwigen. Na twee uren rijden en ruim een uur door het bos te stappen, kwam de man op de afgesproken plek aan. Een kwartiertje later was het koppel aangekomen en deed de man zijn huwelijksaanzoek zoals gepland. Na het maken van de fotoreeks vertrok Peters weer.

Eens de fotograaf weer thuis was, kreeg hij een verontrustend berichtje van de man: "'We hebben je niet gezien. We waren wel een beetje later, weet je zeker dat wij het waren? Ik had een blauw shirt aan." Wat bleek: Peters had van het verkeerde koppel foto's genomen. Daarop postte hij de beelden op Facebook in de hoop te weten te komen wie hij dan wel had gefotografeerd. Het bleek om een paar te gaan uit Dallas in Texas. "Ik heb hen de foto's gegeven. Ze vonden het erg grappig", vertelt de fotograaf.