Fotograaf weet eindelijk wie er op zijn perfecte verlovingsfoto staat

Begin oktober zocht een Amerikaanse fotograaf naar een koppel waarvan hij een prachtige verlovingsfoto had gemaakt in het Yosemite National Park. Na lang zoeken heeft hij het koppel eindelijk gevonden.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

"Oké, internet, ik heb je hulp nodig. Help mij deze twee te vinden. De foto werd genomen op 6 oktober aan Taft Point, in Yosemite National Park. Ik zou hen dolgaag vinden", schreef Matt Dippel op Facebook.

"Nadat ik het stel gefotografeerd had, haastte ik mij naar het uitkijkpunt op hun de foto te tonen, maar ze waren al vertrokken. Ik heb zeker aan 20 of 25 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding waren, maar zonder resultaat", zei Dippel aan CNN.

Update

Na 20.000 shares vond Dippel eindelijk het koppel. "Update: Ik heb ze gevonden. Charlie Bear en zijn verloofde Melissa vomren het heel gelukkige koppel dat een aanzoek deed op Taft Point", schrijft de fotograaf op Facebook. "Kort samengevat heb ik het tweede, meer speciale en officiële aanzoek gefotografeerd", gaat hij verder. "Een dikke proficiat aan jullie beiden. Ik wou dat ik jullie ter plaatse had kunnen ontmoeten om jullie een knuffel te geven. Ik ben blij dat ik jullie eindelijk gevonden heb om dit bijzondere moment met jullie te kunnen delen. Bedankt om zo geweldig te zijn, misschien ontmoeten we elkaar ooit wel eens live."