Geef Hotel Mama een make-over cadeau

Om je moeder in de watten te leggen moet je niet per se de deur uit, integendeel. Met deze accessoires tover je het ouderlijk huis om tot een waar paradijs waar stress, tijdsdruk en andere zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
door
Mare
Leestijd 2 min.

Van krappe keuken tot culinair paradijs

De keuken is wellicht de plaats in huis waar je moeder willens nillens veel tijd doorbrengt. Maak haar leven hier daarom zo gemakkelijk mogelijk met deze nieuwe, hippe keukensnufjes. Mama's die dol zijn op gezonde sapjes maak je bijvoorbeeld dolblij met een slow juicer, terwijl je moeders met een drukke agenda wellicht gelukkig maakt met een multifunctionele keukenrobot. Mag het voor jou iets simpeler zijn? Geef haar dan cakevorm of gewoon wat lekkers cadeau.

[gallery type="slideshow" td_select_gallery_slide="slide" ids="733756,733763,733754,733753"]

Van wollige werkkamer tot creatief hoekje

Is je moeder zo iemand die koste wat het kost een bureau wil hebben, ook al gebruikt ze het eigenlijk nauwelijks? Transformeer deze ruimte dan tot een creatief hoekje waar je moeder zich naar hartenlust kan uitleven. Alles begint natuurlijk met funky decoratie en wat leuke planten die de ruimte een instant upgrade geven, maar daarnaast kun je natuurlijk ook spelen met creatieve geschenken zoals een zelfgemaakt herinneringenboekje of de zelf samen te stellen geschenkenbox van Veritas.

[gallery type="slideshow" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="733759,733760,733765,733750"]

Van doorsnee woonkamer tot luxueuze living

De hygge-hype is nog lang niet over z'n hoogtepunt heen en de woonkamer is de plaats bij uitstek waar veel moeders tot rust komen. Geef het favoriete hoekje van je moeder dus een hippe make-over of verras haar met een zijdezachte plaid, een nieuwe leesstoel of een binnenhuishangmat waarin ze lekker kan luieren. Let op: deze upgrade kan resulteren in stapels afwas, uitpuilende wasmanden of verwaarloosde vloeren.

[gallery type="slideshow" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="733755,733771,733770,733769"]

Van banale badkamer tot weelderig wellnesscentrum

Welke moeder houdt nu niet van een portie verwennerij op tijd en stond? Juist ja, geen enkele. Wil je je moeder dus maximaal vertroetelen, transformeer de badkamer dan tot een waar wellnessoord. Denk aan heerlijke geurende zeep, haar- en gezichtsmaskers, een verzachtend serum en zelfs een easy-ontharingstoestel en dito nagellak voor de afwerking. Wedden dat je mamaatje zich na zo'n uitgebreide badkamersessie helemaal herboren voelt?

[gallery type="slideshow" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="733768,733762,733761,733757"]