Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters in huis verveel je je geen moment meer. 
door
Mare
Leestijd 1 min.

Leopold (refnr 13791)

Hoi, ik ben Leopold, een mooie, robuuste kerel, die gered werd uit een Spaans dodingstation. Ik vertoont een beetje machogedrag tegenover andere reuen, maar zodra ik gecorrigeerd word, stop ik meteen. Kleinere teefjes zijn voor mij zeker geen probleem. Eigenlijk doe ik geen vlieg kwaad, en ik ben een grote knuffelaar. Ik kan in een gezin met grotere kinderen geplaatst worden, voor de allerkleinsten ben ik misschien wat te bruusk. Ik ben een heel toffe loebas, die een baasje nodig heeft dat mij nog zaken wil aanleren. Ik heb een goed hart... mag ik dat aan jou schenken?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 6,5 jaar

Ras: Kruising Podenco

Grootte: 46 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 12 kg

Leo (refnr 14189)

Ik ben Leo. Door een heupprobleem moet ik het rustig aan doen, en kan ik niet te lang wandelen. Toch wil ik alleen maar spelen en mijn baasje overal volgen. Ik heb een vriendelijk, open, lief karakter. Ik blijf onvermoeibaar met mijn kontje schudden van blijdschap als ik ook maar even aandacht krijg. Ik ben sociaal met mens en dier, heel erg aanhankelijk en nog heel speels en vrolijk. Ik verdien het om gelukkig te worden, ondanks mijn handicap.

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 1,5 jaar

Ras: Epagneul Breton

Grootte: 40 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 11 kg

Margret (refnr 12996)

Mijn naam is Margret, en ik bracht jaren van mijn leven door in een donkere garage in Spanje, samen met twee andere honden. Gelukkig werden we alle drie gered, en kan ik aan een nieuw, beter leven beginnen. Ik word regelmatig mee op stap genomen door bezoekers van de SHIN refugio, en dat gaat prima! Ik geniet dan met volle teugen, en lig braaf neer als er een terrasje wordt gedaan. Ik ben dol op kinderen en op schoot zitten en geknuffeld worden. Wie pikt mij eruit en geeft mij een fijn leven?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 3 jaar

Ras: Kruising Mastin

Grootte: 59 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 35 kg