Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Raleur (refnr 14443)

Hoi, ik ben Raleur, één van de zeven puppy's die voor de deur van een hotel in Zuid-Spanje werd achtergelaten. Ik ben ondertussen uitgegroeid tot een stevige, sterke tiener, klaar om naar een nieuwe familie te vertrekken! Ik ben een stille, rustige jongen, die graag het gezelschap heeft van een ander hondje, want ik mis soms wat zelfvertrouwen... Met mensen ben ik erg vriendelijk en zachtaardig, en ik ben gek op knuffelen. Waar staat mijn gouden mandje?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 9 maanden

Ras: kruising

Grootte: 38 cm

Vacht: kort

Gewicht: 7 kg

Koi (refnr 13001)

Hoi, ik ben Koi. Ik ben een lieve hond, maar in het begin wat terughoudend, want ik heb in mijn leven nog maar weinig aandacht en liefde gekregen. Ik moet nog veel leren, maar ben van heel goede wil. Zodra ik je ken, en merk dat je goede bedoelingen hebt, verdwijnt mijn angst snel. Ik kan in een gezin met al iets oudere en rustige kinderen en andere honden geplaatst worden. Wie wil mij gauw een nieuw en veel beter leven geven, waarin ik wél aandacht, respect en liefde krijg? Het zou mij zo'n deugd doen.

 

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2,5 jaar

Ras: kruising

Grootte: 47 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 13 kg

Saona (refnr 13915)

Mijn naam is Saona, en ik werd gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben sociaal met andere honden en kan probleemloos naar een gezin met kinderen. Mijn baasjes moeten wel actief zijn, want ik heb veel energie en moet regelmatig eens goed kunnen rennen en spelen. Ik ben een leuke meid die vaak een glimlach op je gezicht zal toveren en met wie je veel plezier zal hebben. Wie laat mij gauw aan mijn écht leventje beginnen? Ik verdien het zo.

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 1,5 jaar

Ras: kruising Podenco

Grootte: 45 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 9 kg

Praktisch

Interesse in Raleur, Koi, Saona of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) op shin.be.