Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Camaron (refnr 13005)

Hoi, ik ben Camaron. Ik kwam zwaar verwaarloosd en ondervoed in de SHIN-refugio binnen. Ik ben een lieve, gracieuze jongen, maar heel verlegen. Nieuwsgierig als ik ben, kom ik naar je toe om te snuffelen. Als je mij dan wilt aaien, verstijf ik wel even, maar na een tijdje ontdooi ik. Aan mijn angst kan nog gewerkt worden, want ik ben nog jong. Wie beloont mij met een zalig leven als salonheld, na al die ellende?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2,5 j

Ras: Galgo

Grootte: 66 cm

Vacht: kort

Gewicht: 26 kg

Emilie (refnr 13298)

Ik ben Emilie, een zeer toffe meid met veel energie. Ik speel, spring, ren en ravot naar hartenlust op mijn korte, stevige pootjes, wat best grappig is om te zien. Ik ben een ideaal hondje voor een actief baasje. Na de inspanning laat ik me verleiden om samen lekker te luieren. Ik sprankel van levenslust en heb gauw iemand nodig om met mij van het leven te genieten. Wie is kandidaat?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 3 jaar

Ras: kruising

Grootte: 47 cm

Vacht: kortharig

Gewicht:18 kg

Kian (refnr 14942)

Mijn naam is Kian. Ik ben een sociale, vriendelijke jongen die het met iedereen heel goed kan vinden! Ik ben nieuwsgierig en speels,: een kleine deugniet die door iedereen graag gezien wordt. Wie geeft mij een nieuwe thuis?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 4 maanden

Ras: kruising

Grootte: 30 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 5 kg