Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Sashi (refnr 13548)

Hoi, ik ben Sashi. Ik ben erg gereserveerd tegenover vreemden, maar voor mijn eigen mensen ga ik door het vuur. Ik ben geen beginnershond, maar zoek een baasje dat ervaring heeft met Sharpeis. Ik kan bij andere honden, maar toch het liefst bij reutjes. Omdat ik erg gevoelig ben voor veranderingen en drukte, zoek ik een rustig en stabiel gezin, liefst zonder jonge kinderen. Geef jij mij die warme thuis?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 3 jaar

Ras: kruising Sharpei

Grootte: 48 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 15 kg

Vicctor (refnr 15028)

Ik ben Vicctor, en het zit me echt niet mee. Eerst werd ik in Spanje uit een auto gegooid. Vervolgens werd ik door een lief baasje in België geadopteerd, maar zij blijkt nu allergisch te zijn. In het begin ben ik wel wat afwachtend, maar eens ik doorheb dat je het goed bedoelt, ben ik super aanhankelijk. Ik ben goed met andere honden én met katten. Een rustig gezin met grotere kinderen zou ideaal zijn voor mij. Je kan met mij komen kennismaken in mijn opvanggezin in Lichtervelde (West-Vlaanderen).

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2,5 jaar

Ras: kruising

Grootte: 38 cm

Vacht: langharig

Gewicht: 7 kg

Erika (refnr 15086)

Mijn naam is Erika. Samen met mijn mama en broertjes en zusjes kon ik gered worden uit het dodingsstation in Spanje. Ik ben nu gezond en wel, een sterk hondje, lief en vriendelijk, sociaal met andere honden en met mensen! Ik heb het fantastische karakter van mijn mama geërfd. Wie bezorgt mij een warm nest?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 9 jaar

Ras: Podenco maneto

Grootte: 35 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 9 kg

Praktisch

Interesse in Sashi, Vicctor, Erika of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar adopties@ace-charity.org, of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar opvang.belgie@ace-charity.org, of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.