Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Luigi (refnr 13188)

Hoi, ik ben Luigi. Ik werd als pup met mijn twee broertjes gered uit een dodingsstation in Zuid-Spanje. De twee anderen zijn geadopteerd en ik blijft nu als enige achter. Ik ga mee naar het speelveld met 30 andere honden, en dat gaat prima. Ik ben soms wel een beetje ruw, maar dat is normaal door mijn grootte en jonge leeftijd. Met mensen ben ik de allerliefste! Wie geeft mij een kans op een lang en gelukkig leven?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: kruising Mastin

Grootte: 73 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 36 kg

Ramona (refnr 13052)

Ik ben Ramona, en ik verblijf ondertussen bijna 1,5 jaar in het asiel in Spanje, onbegrijpelijk hé. Ik ben een timide hondje bij vreemden, maar met bekende mensen en andere honden ben ik enorm lief en aanhankelijk! Ik was zwaar verwaarloosd en had bovendien een nylon touw om mijn hals, dat in mijn vlees was gegroeid. Daarvan heb ik nu een litteken. Wie wordt mijn baasje, en laat mij mijn ellendige verleden vergeten?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: kruising

Grootte: 47 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 15 kg

Rosalee (refnr 13219)

Mijn naam is Rosalee. Ik heb nooit liefde gekend. Daardoor ben ik geen kant-en-klaar hondje, maar met wat geduld en begrip komt het zeker goed. Ik ben een heel rustige hond, en haal veel vertrouwen uit andere hondjes, dus een soortgenootje zou ideaal zijn. Wie wil mij laten ontdekken dat ook ik liefde kan krijgen en héél gelukkig kan worden...?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 4,5 jaar

Ras: kruising Podenco

Grootte: 56 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 16 kg

Praktisch

Interesse in Sashi, Vicctor, Erika of in één van de andere SHIN-hondjes? Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website shin.be. Voor Sashi en Erika kan je mailen naar adopties@ace-charity.org, of bellen naar 0474/19.10.75. Voor Vicctor kan je mailen naar opvang.belgie@ace-charity.org, of bellen naar 0477/22.98.33. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zit het volgende inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind via shin.be.