Geen Oasis-reünie door gewelddadige Liam Gallagher

De langverwachte reünietournee van de band Oasis staat op de helling. Noel Gallagher is namelijk erg kwaad op zijn jongere broer Liam nadat een filmpje opdook waarop te zien is hoe de zanger zijn vriendin aanviel.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Al een tijdje deden de geruchten de ronde dat de twee broers volgend jaar terug op tournee zouden gaan met hun band Oasis. Maar nadat enkele dagen geleden een shoquerende video online verscheen, weigert de 51-jarige Noel nog met zijn 45-jarige broer Liam samen te werken. Op de beelden is te zien hoe Liam zijn 36-jarige vriendin en manager, Debbie Gwyther, zwaar aanpakt in een restaurant in Londen.

Erg aangedaan

Zo duwt hij Debbie hardhandig door een gang in het restaurant en grijpt hij haar vast bij de keel. “Noel zei tegen me dat een reünie hierdoor uitgesloten is”, vertelt een bron aan The Sun. “Hij is zodanig aangedaan door de gebeurtenis dat hij helemaal niet meer met zijn broer op een podium wil staan.” In een eerder interview vertelde Liam dat hij en zijn broers opgroeiden met een gewelddadige vader.