GÊNANT! Lerares komt moeder van leerling tegen terwijl ze volledig naakt is: «Ze herkende me meteen»

Het is nooit fijn om herkend te worden als je ergens in je blootje rondloopt, zoals bijvoorbeeld in de sauna. Maar wat deze vrouw meemaakte, was nog een pak gênanter...

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Melissa Bechtold vertelt op TikTok over haar meest schaamtelijke moment ooit. Toen de Amerikaanse lerares beviel via een keizersnede en dus in haar blootje lag in de verloskamer, bleek de moeder van een van haar leerlingen een van de verpleegsters te zijn.

Verhuizen

Alsof het bevallen nog niet zwaar genoeg was, zakte ze dus ook door de grond van schaamte. «Ik was volledig naakt en ze herkende mijn naam. Ze zei: ‘Oh, mijn zoon zit in jouw klas’. Leuk, nu moet ik verhuizen», lacht ze nu met het pijnlijke moment.

Kleine wereld

Haar video werd al meer dan 200.000 keer bekeken. Heel wat leerkrachten die haar volgen reageerden met gelijkaardige, gênante situaties. «Ik maakte hetzelfde mee bij de schaamhaarkapper», «Een collega van mij liep tegen het lijf van een ouder van een van haar leerlingen op een nudistenfeestje», en «De mama van een leerling was mijn verpleegster tijdens mijn darmonderzoek. Een andere mama is mijn dokteres en nog een andere moeder is de dokteres van mijn kinderen. Kleine wereld», klinkt het.