Griezelig hebbeding: een opblaasbare doodskist

Heb je er altijd al van gedroomd om op een originele manier naar de eeuwige jachtvelden te gaan? Dan moet je aankloppen bij de Canadees Andrew Greenbum. Hij heeft een knalroze opblaasbare doodkist ontworpen waarmee je zorgeloos op zee kan drijven. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 2 min.

De Canadees heeft de 'nieuwe' doodskist ontworpen met zijn partner Ian Felton. Tot hun grote spijt is het luchtbed helaas nog niet te koop omdat ze nog geen geld hebben om het ding te fabriceren. Om een productielijn op te starten hebben de twee nog zeker 15.000 dollar (12.700 euro) nodig. Om de gadget toch tot leven te laten komen, willen de heren geld inzamelen via Kickstarter. Verder roepen ze rijke badgasten op om te investeren in hun project. "We hopen dat iemand een rijke vader heeft die wil investeren", aldus Greenbum op Instagram.

Trending 

De doodskist is het zoveelste opblaasbare speeltje dat deze zomer de revue passeert. Eerder zagen we al eenhoorns, avocado's en zelfs mannen voorbijkomen. Hoeveel je moet betalen voor de uitvinding van Felton en Greenbum is niet bekend. Maar dat er een publiek voor is, is duidelijk te merken aan de reacties op sociale media. Al willen de meeste fans hun kist liever in het zwart.

 

News

meer News

Spotlight

Twitter gaat zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken

Twitter gaat de zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken. Zij kunnen vanaf midden volgende maand niet meer worden aangeraden als interessant in Twitters ‘For You’-lijst, zo maakte eigenaar Elon Musk bekend in een reeks tweets. Die lijst wordt door Twitters algoritmes samengesteld uit tweets en Twitter-gebruikers die lijken op degene die een gebruiker al volgt en die populair zijn.

meer Spotlight