Gwyneth Paltrow schaamt zich niet voor DEZE kinky seksspeeltjes

Actrice Gwyneth Paltrow deinst niet terug voor wat stevigere avonturen tussen de lakens. Sinds kort kan je op haar webshop seksspeeltjes kopen. Daarover zei ze eerder dat ze enkel items verkoopt die ze zelf dagelijks gebruikt.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

De 46-jarige actrice die binnenkort te zien is in de nieuwe ‘Avengers'-film ‘End Game' heeft een eigen webshop, genaamd ‘goop'. Daarop verkoopt ze allerlei handigheidjes voor zowel vrouwen als mannen. Behalve crèmepjes en kleedjes biedt ze ook voorwerpen aan om je seksleven aan te vuren.

Daar zitten ook enkele sm-spullen bij, zoals handboeien, een masker en een zweepje. Zaken die Paltrow zelf ook toepast tussen de lakens, want alles wat ze verkoopt op haar webshop, gebruikt ze zelf dagelijks, zo vertelde ze eerder. “Ik verkoop er enkel spullen waar ik 100% achter sta en die ik ook zelf dagelijks gebruik. Iets anders komt daar niet op!”, klonk het.

Bizarre eisen in bed

Dat Paltrow het graag wat heftiger in bed heeft, weten haar exen maar al te goed. Zo keek Brad Pitt (55) wel vaker raar op van haar verlangens. “Ze heeft soms héél bizarre eisen in bed. Dingen die ik niet gewend ben. Ik heb grenzen moeten verleggen”, lezen we in TV Familie. En ook haar voormalige echtgenoot Chris Martin wist soms niet wat hij meemaakte. “Gwyneth is héél avontuurlijk. Op elk gebied. Ze heeft niet alleen fantasieën. Ze voert die ook uit”, klonk het.

Te hoog libido

Haar huidige echtgenoot, televisieproducent Brad Falchuk (48), woont bewust niet met Paltrow samen omdat hij haar hoge libido niet aankan. “Ik wil ook af en toe eens kunnen slapen. Als we samen in bed liggen, wil ze altijd seks. En uiteraard is dat voor een man fantastisch, maar toch... Het is ook heel erg vermoeiend. Ze heeft zo'n hoog libido. Daarom wonen we apart. Omdat ik anders veel te weinig nachtrust zou hebben”, liet hij onlangs optekenen.

Goop.com

News

meer News